Залцбургска рибена супа
Лора и Стоян
![]() |
250 г рибно филе 1/2 ч. л. куркума 1/2 ч. л. кориандър 1 ч. л. къри 2-3 с. л. олио 1-2 щипки джинджифил 20 г кокосови стърготини 50 мл заквасена сметана 1 скилидка чесън 1 глава лук 100 г талятеле (спагети) 200 г спанак сокът от 1 лимон |
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...