Рибно филе с хрупкава коричка

Източник: Михаела
ТИТЛА: Чирак
Дата: 24.10.2015
Рибно филе с хрупкава коричка
 
Необходими продукти:
2 филета от пангасиус
сол
царевично брашно

за поръсване:
черен пипер
червен пипер
естрагон
бахар
куркума
майорана


Начин на приготвяне:
1
Рибните филета се посоляват и се овалват добре в царевично брашно.
2
Поръсват се с подправки от всички страни.
3
Рибата се пече около 20 минути в предварително загрята на 180 градуса фурна.



Съвети:
Филето от пангасиус може да бъде заменено с филе от всякакъв друг вид риба.
Поръсете ястието със ситно нарязан копър и поднесете.
Подобни рецепти:
Коментари (1)
1.
Изпрати
лично съобщение

10.02.2016
Получи се много вкусно!
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:



155 ДУШИ ОНЛАЙН
Emilia Nedelcheva се регистрира в сайта.
Жанет Желязкова се регистрира в сайта.
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: