Родопски шашлик

Източник: Бон Апети
Дата: 25.09.2001
Родопски шашлик
 
Необходими продукти:
1 кг обезкостен свински врат
2 глави лук
1 чушка
5 с. л. соев сос
1 ч. л. чубрица
3 с. л. червено вино
1 ч. л. червен пипер
2 с. л. олио


Начин на приготвяне:
1
Родопски шашлик
Месото се нарязва на еднакви по големина кубчета. Продуктите за марината се размесват и месото се маринова за 1 час.
2
Родопски шашлик 2
Лукът и чушката се нарязват на едри парчета. Маринованите парчета месо се нанизват на дървени шишчета, като се редуват с лук и чушка. Шишчетата се изпичат върху намазана с мазнина скара.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:



169 ДУШИ ОНЛАЙН
Елена се регистрира в сайта.
krastana коментира рецептата Брауни с ягоди
Николай се регистрира в сайта.
Krasimira Ivanova се регистрира в сайта.
Rajna Peeva се регистрира в сайта.
Evtedi коментира рецептата Бяла торта „Гараш“
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: