Роза от ряпа

Може да се съхрани в хладилник около 1 година във вода, която се сменя два пъти на ден. Приготвя се за около 5 минути
Източник: Бон Апети
Дата: 17.03.2010
Роза от ряпа
 
Необходими продукти:
1 ряпа


Начин на приготвяне:
1
Роза от ряпа
Ряпата се бели, за да се отстранят всички тъмни петна и неравности.
2
Роза от ряпа 2
Започва оформянето на листата, които ще са на четири реда.
3
Роза от ряпа 3
Отвън навътре се изрязват 5 листа под наклон.
4
Роза от ряпа 4
После се прави втори слой листа, но преди това се маха този ръб. Изрязва се от средата на едното листо до средата на другото.
5
Роза от ряпа 5
Като се среже ръбът, се подрязва, за да се отдели листото, след което отново се отделя получилият се ръб. Листата отново се оформят шахматно – от средата на едното листо до средата на другото.
6
Роза от ряпа 6
Можем да оставим и така, но за по хубав вид с ножичка се оформят листенцата.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


swenstyle коментира рецептата Домашен тарама хайвер
swenstyle се регистрира в сайта.
Ivaylo Yordanov Zemenski се регистрира в сайта.
Daniela Guneva коментира рецептата Печена свинска плешка
Ясен Симов се регистрира в сайта.
Anna Stamatova коментира новина Как се готви киноа?
Anna Stamatova се регистрира в сайта.
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: