Сладкиш „Негърче“
Лора и Стоян
11. |
Изпрати
лично съобщение |
10.07.2022 Здравейте! И при мен се получи малко разминаване. Остана ми половината от крема с кафе, който нямаше как да оставя върху рулото. Разбърках го с маслото още докато беше топъл, та може би затова ми стана с една идея по-течен като консистенция, знам ли. Така си остана, в хладилника не стяга повече, въпреки че в него има масло. Остана ми и от ганаша не малко количество. Не знам аз ли не успявам да сложа всичко, но определено доста количества останаха. Но рулото като краен резултат е чудесно - вкусно и освежаващо. Вкусът на кафеният крем с черния шоколад са чудесна и ободряваща комбинация. Благодаря за чудесната идея!
|
10. |
Изпрати
лично съобщение |
05.01.2022 Здравейте, Екатерина! Понякога така се получава от маслото – студеният крем го стяга и изглежда, че е на зрънца, а не гладък. Вариантите са да се използва миксер, или да се смесят крем, който е охладен, но не супер студен и маслото и така разбиването е по-лесно. Тавата е рамер: 38х28 см. Поздрави от нас!
|
9. |
Изпрати
лично съобщение |
03.01.2022 Здравейте!След прибавяне на маслото крема стана като на зрънца.Така ли трябва да е?
|
8. |
Изпрати
лично съобщение |
27.12.2021 Каква трябва да е големината на тавата?
|
7. |
Изпрати
лично съобщение |
01.03.2021 А вие колко сте компетентна, като казвате за другите колко некомпетентни били.
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...