Рулца от сьомга със заквасена сметана и червен хайвер

Източник: Бон Апети
Дата: 09.03.2010
Рулца от сьомга със заквасена сметана и червен хайвер
 
Необходими продукти:
3 слайса пушена сьомга
2 с. л. заквасена сметана
1/2 ябълка
1 ч. л. червен хайвер
2 резена портокал
3 чери доматчета
3 стръка копър
редукция от балсамов оцет за овкусяване


Начин на приготвяне:
1
Рулца от сьомга със заквасена сметана и червен хайвер
В купа се слага заквасената сметана. Ябълката се обелва и се настъргва в купата със сметаната.

2
Рулца от сьомга със заквасена сметана и червен хайвер 2
Разбърква се, слага се 1 ч. л. червен хайвер и отново се разбърква.
3
Рулца от сьомга със заквасена сметана и червен хайвер 3
Върху две парчета (леко застъпени) стреч фолио се подреждат слайсовете пушена сьомга, които също леко се застъпват.
4
Рулца от сьомга със заквасена сметана и червен хайвер 4
Отгоре се разпределя сместа със сметаната.
5
Рулца от сьомга със заквасена сметана и червен хайвер 5
Рибата се завива заедно с фолиото, за да се получи хубаво стегнато руло, което се поставя в хладилник.
6
Рулца от сьомга със заквасена сметана и червен хайвер 6
Фолиото се отстранява с помощта на нож, от готовото руло се отрязват крайчетата и то се разрязва на две.
7
Рулца от сьомга със заквасена сметана и червен хайвер 7
В чиния за сервиране се слагат резените портокал, върху тях се поставят двете рула сьомга.
8
Рулца от сьомга със заквасена сметана и червен хайвер 8
Предястието се украсява с копър, чери доматчета и малко червен хайвер. Поръсва се с редукция от балсамов оцет и се сервира.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


151 ДУШИ ОНЛАЙН
Boyana Kuyumdzhieva се регистрира в сайта.
polinafernandez се регистрира в сайта.
Natalia17 се регистрира в сайта.
nansieta коментира рецептата Бяла супа с топчета
Nevena коментира рецептата Малинова торта
Десислава Христова се регистрира в сайта.
imnlv се регистрира в сайта.
Vasi003 се регистрира в сайта.
Jana Atanasova се регистрира в сайта.
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: