Русенска гозба

Дата: 24.11.2001
Източник: Бон Апети
Русенска гозба
 
Необходими продукти:
1 буркан печени червени чушки
1 л прясно мляко
1 глава чесън
6 с. л. олио
3 с. л. брашно
сол
 

Начин на приготвяне:
1
Русенска гозбаБрашното се запържва до златисто в сгорещеното олио.
2
Русенска гозба 2Налива се студено прясно мляко и се разбърква непрекъснато до получаването на гъста каша.
3
Русенска гозба 3Когато кашата е готова, се слагат накъсаните на ивички чушки и ситно нарязаният чесън. Посолява се на вкус.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


114 ДУШИ ОНЛАЙН
ioni се регистрира в сайта.
SuperMag коментира рецептата Пица със зеленчуци на грил
SuperMag коментира рецептата Салата от печени тиквички
SuperMag коментира рецептата Пилешко с пролетни зеленчуци
SuperMag коментира рецептата Супа топчета със спанак
SuperMag коментира рецептата Ябълки със сирене и ядки
SuperMag коментира рецептата Тофу с ябълки
SuperMag коментира рецептата Постна ябълкова торта
SuperMag коментира рецептата Тарт с ябълки
SuperMag коментира рецептата Лесен плодов сладолед
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта