Русенска гозба

Дата: 24.11.2001
Източник: Бон Апети
Русенска гозба
 
Необходими продукти:
1 буркан печени червени чушки
1 л прясно мляко
1 глава чесън
6 с. л. олио
3 с. л. брашно
сол
 

Начин на приготвяне:
1
Русенска гозбаБрашното се запържва до златисто в сгорещеното олио.
2
Русенска гозба 2Налива се студено прясно мляко и се разбърква непрекъснато до получаването на гъста каша.
3
Русенска гозба 3Когато кашата е готова, се слагат накъсаните на ивички чушки и ситно нарязаният чесън. Посолява се на вкус.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


252 ДУШИ ОНЛАЙН
Тамара Чолакова се регистрира в сайта.
Надя коментира рецептата Шведска бадемова торта
Надя Севова се регистрира в сайта.
Hrisi Peeva се регистрира в сайта.
Петя Миновска се регистрира в сайта.
Maria Boyadjieva се регистрира в сайта.
Иванка Попова1122 коментира рецептата Пиле „Маринара“
Kali Milcheva коментира рецептата Пиле с гъби и сметана
зоя коментира рецептата Морковена торта с уиски
зоя коментира рецептата Морковена торта с уиски
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта