Салата от зеле, моркови и балсамико
Лора и Стоян
![]() |
100 г зелена салата 8 пилешки бонфиленца (по 40 г) 8 стръка лимонова трева сол и бял пипер на вкус 20 мл лимонов сок 4 броя аншоа 200 г майонеза 40 г „Пармезан” (настърган) 10 г маково семе 100 г червена салата 80 г салата „Айсберг” 80 г салата радичо олио за намазняване |
Този Великден ще бъде по-вкусен, ароматен и здравословен, защото Лора и Стоян ще ни разкрият...
Да, ние обичаме вкусната и добре приготвена храна. Това е всичко, което имаме да ви...
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...