„Мумия“
Лора и Стоян
5. |
Изпрати
лично съобщение |
14.04.2015 Лесна за приготвяне и невероятно вкусна. Ще си я правим редовно!
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
07.02.2015 Получи се страхотна паста! Промених рецептата малко, като добавих и други зеленчуци, и с пестото е невероятно вкусно!
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
24.02.2014 Идеална следобедна закъска (особено, ако сме пропуснали обяда). Като се приави и малко чили сос се получава превъзходно.
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
28.11.2013 Вместо пармезан, сложих френско меко сирене и разбърках, за да се разтопи. Получи се много добре.
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
27.12.2013 Много обичам подобни ястия с макарони :)
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...