Златоградски пататник
Лора и Стоян
![]() |
100 г прясно зеле 1 морков 1 малка глава лук 1 кисела краставичка 1 стрък копър 1 стрък магданоз 1 шепа маслини 1 ч. л. сусам 2 с. л. овесени ядки 1 ч. л. зехтин 1 ч. л. лимонов сок 1 ч. л. соев сос |
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...