Салата от рукула с топчета от сьомга
Лора и Стоян
3 бр. кралски скариди 3 домата 2 скилидки чесън 100 г сирене "Моцарела" 2-3 филии хляб 4-5 клонки мащерка 4-5 с. л. зехтин 2 ч. л. песто “Геновез” |
Този Великден ще бъде по-вкусен, ароматен и здравословен, защото Лора и Стоян ще ни разкрият...
Да, ние обичаме вкусната и добре приготвена храна. Това е всичко, което имаме да ви...
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...