Тайландска салата „Ларб“
Лора и Стоян
1 октопод (около 1 кг) 500 г пресни калмари (средно големи) 500 г чери домати 50 г маслини „Каламата“ 40 г каперси 4 картофа (средно големи) 2 стръка стеблена целина 1/2 връзка магданоз 100 мл зехтин „Екстра върджин“ 2 дафинови листа 1 с. л. черен пипер на зърна сокът от 1 лимон сол на вкус |
Декември е, Коледа наближава, а ние вече усещаме истинския дух на празника, който толкова много...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...
Есента е тук! Нека се насладим на нейните вкусове и аромати заедно с Лора и...
Kaufland България представи първата си национална собствена линия продукти „Брей!“ от изцяло български производители На пазара...
5 причини Kikkoman да е част от кампанията #ВкусноВкъщи 1. #ОстаниВкъщи Разбира се, че на първо...