Салата “Панцанела”
Лора и Стоян
![]() |
1/2 залена салата 1/2 пъпеш 50 г прошуто 30 г орехи 30 г бадеми 30 мл зехтин 10 мл балсамов оцет сол на вкус |
1. |
Изпрати
лично съобщение |
25.06.2020 Вкусно
| ![]() |
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...