Пъстра салата
Лора и Стоян
![]() |
200 г микс от салати „Айсберг“ и „Радичо“ 500 г пилешко бонфиле | за дресинга: 2 големи с. л. майонеза 1 с. л. дижонска горчица 3 филенца аншоа (от консерва) сокът от 1/2 лимон 1 с. л. зехтин 1 скилидка чесън (пресована) 2 щипки кафява захар 3 филии бял хляб (без корите, нарязани на малки кубчета) сол на вкус |
1. |
Изпрати
лично съобщение |
22.10.2020 Най-любимата ми салата, а приготвена у дома е още по-прекрасна :)
|
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...