Салата от карфиол с репички
Лора и Стоян
![]() |
3 бр. розова ряпа 2-3 щипки сол 2-3 щипки сушен копър 1/4 ч. л. настърган хрян 2 с. л. лимонов сок 8-9 с. л. зехтин 2-3 моркова 2-3 листа червено зеле 2 репички 1 бр. салата "Фризе" 1 щипка лучено брашно |
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...