Филе от сьомга на фурна със сос "Кресон е перси"
Лора и Стоян
![]() |
1/2 пиле 1 ч. л. сух кориандър 3-4 скилидки чесън сокът от 1/2 зелен лимон ориз за гарниране 5-6 с.л. олио 4-5 стръка целина 1 сушена люта чушка 2 глави лук 2 зелени чушки 2 зелени банана 100 г гулия 100 г стерилизирана царевица 500 г картофи 150 г пушени свински ребра 250 г свинска наденица 500 г свински гърди 500 г телешка плешка 1 ч. л. риган |
Този Великден ще бъде по-вкусен, ароматен и здравословен, защото Лора и Стоян ще ни разкрият...
Да, ние обичаме вкусната и добре приготвена храна. Това е всичко, което имаме да ви...
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...