Пълнени чушки с ориз и бамя
Лора и Стоян
![]() |
1 голяма глава прясно зеле 1/4 ч. л. сусамово олио 3 с. л. соев сос 3-4 резена джинджифил (1/2 ч. л. сух) 1 пилешки бульон 50 г бадемови ядки 1/2 стрък праз 1 ч. ч. дългозърнест ориз 200 г свинска кайма черен пипер и сол на вкус |
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...