Кокосова торта с ягоди
Лора и Стоян
3. |
Изпрати
лично съобщение |
03.04.2021 Поздравления за чудесната и много вкусна рецепта на Лора и Стоян. Чудя се дали има някакъв пиниз, по който се вади семифредото от шоличките, при мен излиза трудно и доста се разпада, което не пречи, разбира се, да е вкусно. Благодаря за сполучливата рецепта.
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
17.02.2021 Здравейте, Радославе! Обикновено ползваме шоколадов кувертюр Йон . Поздрави от нас!
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
15.02.2021 Здравейте Лора и Стоян. Имам интерес към шоколада разтопен на водна баня, каква марка ?
|
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...
В желанието си да осигуряват най-добрата и здравословна храна на децата родителите често прибягват до прясно...