Кокосова торта с ягоди
Лора и Стоян
3. |
Изпрати
лично съобщение |
03.04.2021 Поздравления за чудесната и много вкусна рецепта на Лора и Стоян. Чудя се дали има някакъв пиниз, по който се вади семифредото от шоличките, при мен излиза трудно и доста се разпада, което не пречи, разбира се, да е вкусно. Благодаря за сполучливата рецепта.
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
17.02.2021 Здравейте, Радославе! Обикновено ползваме шоколадов кувертюр Йон . Поздрави от нас!
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
15.02.2021 Здравейте Лора и Стоян. Имам интерес към шоколада разтопен на водна баня, каква марка ?
|
Играта на „Бон Апети“ в Instagram свърши и екипът ни е готов да раздаде наградите. Много...
Чаша чешмяна вода с кафето в заведение е въпрос на гостоприемство в Европа. У нас...
Много е приятно да се правят летните селекции с вина. Не защото не обичаме зимните...
Да видим Кейт Мидълтън в кухнята, улисана в приготвянето на сладки печива, е събитие, което...
Пълнените гъби са перфектно предястие за гости. Хем са лесни за приготвяне, хем можем да развихрим фантазията...