Какаов сладкиш с канела
Лора и Стоян
300 г печена тиква 180 г бисерен ориз 1 л прясно мляко 200 мл животинска сметана 180 г захар + за карамелизиране 60 мл тъмен ром 60 г тъмни стафиди 1 ч. л. сух джинджифил 10 г бурбонска ванилова захар 1 пръчка канела |
1. |
Изпрати
лично съобщение |
09.10.2020 Срахотен десерт. Аз не карамелизирах захар отгоре но съм сигурна, че с нея ще е още по вкусно!
| ![]() |
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...