Шаран с кисело зеле

Източник: Бон Апети
Дата: 28.11.2002
Шаран с кисело зеле
 
Необходими продукти:
600 г филе от шаран
150 г бекон
500 г зеле
1 глава лук
100 мл бяло вино
1-2 с. л. свинска мас
1 ч. л. червен пипер


Начин на приготвяне:
1
Шаран с кисело зеле
Филетата се овалват в брашно и се запържват за кратко.
2
Шаран с кисело зеле 2
Лукът и беконът се запържват в маста и се добавя нарязаното на ивички кисело зеле. След 4-5 минути се поръсва с червен пипер и се налива виното. Задушава се 10 минути.
3
Шаран с кисело зеле 3
Филетата се нареждат в тава и се покриват със зелето. Ястието се пече 20-30 минути на умерена фурна при температура 180 градуса.
Подобни рецепти:
Коментари (1)
1.
Изпрати
лично съобщение

13.01.2015
Отлична комбинация между мазната риба и киселото зеле.
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Карамел коментира рецептата Венециански бисквити
Трифонова се регистрира в сайта.
Бон Апети коментира рецептата Крем „Печено мляко”
Rosy коментира рецептата Гофрети
Rosy сготви Гофрети
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: