Шарена чорба

Дата: 28.09.2004
Източник: Бон Апети
Шарена чорба
 
Необходими продукти:
250 г бамя
3 моркова
2 домата
2 глави лук
1 яйце
2 ч. л. червен пипер
1 ч. л. чубрица
6 с. л. олио
 

Начин на приготвяне:
1
Шарена чорбаНарязаните надребно лук и морков се пържат в олиото около 3 минути. Добавя се обеленият и нарязан надребно домат. Задушава се около 3 минути и се налива 1 1/2 л гореща вода. Щом кипне, се поръсва с червен пипер, чубрица и сол. Слага се и бамята, нарязана наедро.
2
Шарена чорба 2След 20 минути се застройва, като в гевгир се счупва яйцето и се оставя да се процежда в супата, която непрекъснато се бърка. Яйцето трябва да стане на парцалчета. Сервира се.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


172 ДУШИ ОНЛАЙН
София Йорданова публикува рецептата Брауни
Desislava Genova публикува рецептата Султан кебап
Desislava Genova публикува рецептата Ванилови кравайчета
Албена Тодорова публикува рецептата Мини чийз кейкове
Анна коментира рецептата Паста с кайма и горчица
Gerii Karaboycheva коментира рецептата Торта „Павлова“
Gerii Karaboycheva коментира рецептата Лятна торта „Павлова“
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта