Гаспачо Кордовез
Лора и Стоян
![]() |
150–200 г пастърма 1 ч. л. сол 1 ч. л. къри 1 ч. л. черен пипер 2–3 с. л. брашно 1 люта чушка 3–4 с. л. олио 200 г гъби 3 пресни картофа 1 глава лук магданоз за поръсване |
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...