Бадемова супа с карфиол
Лора и Стоян
![]() |
4-5 с. л. олио 2 с. л. картофено пюре на люспи 1 щипка сух розмарин 1 щипка мащерка 1/4 ч. л. смлян джинджифил 1 скилидка чесън 1.300 л пилешки бульон 1 с. л. лимонов сок 5-6 чушки (червени, зелени и жълти) 1 ч. л. захар 1/2 глава лук 4 с. л. заквасена сметана |
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...