Салата с бяла риба, задушена на пара
Лора и Стоян
![]() |
1 глава червен лук 20 г сушени домати 30 г маслини без костилки 10 г сладък чили сос 30 г цедено кисело мляко 50 г майонеза сол на вкус зехтин за пържене 30 г червено цвекло 50 г сладки картофи 30 г селари 50 г авокадо 100 г телешки език редуциран балсамов оцет на вкус 30 г чери доматчета и див лук за украса 4–5 листа цикория за украса 10 г краве масло мед, зехтин, сол, тъмен балсамов оцет и мащерка на |
Този Великден ще бъде по-вкусен, ароматен и здравословен, защото Лора и Стоян ще ни разкрият...
Да, ние обичаме вкусната и добре приготвена храна. Това е всичко, което имаме да ви...
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...