Супа от гъби
Лора и Стоян
6. |
Изпрати
лично съобщение |
13.12.2018 Браво
|
5. |
Изпрати
лично съобщение |
04.10.2018 Препоръчвам при варенето на шкембето да добавите малко целина корен и морков на малки кубчета. Дава лек зеленчуков аромат на бульона.
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
16.01.2017 И аз без кокал я сготвих,стана м..........!!!!
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
29.08.2014 Получ се невероятно!
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
07.02.2014 Не можах да намеря телешки кокал, че бързах, но и без него стана много вкусно.
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...