Шкембе чорба

Дата: 26.11.2018
Източник: Таня
ТИТЛА: Помощник готвач
Шкембе чорбаШкембе чорбаШкембе чорба
 
Необходими продукти:
1 кг телешко шкембе (сварено)
2 л прясно мляко
125 г краве масло
1-2 с. л. червен пипер
сол на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
Прясното мляко се загрява добре и към него се добавя предварително добре свареното и нарязано на дребно шкембе.
2
Изчаква се леко да заври и се посолява.
3
Маслото се запържва и към него се добавя червеният пипер.
4
Разбърква се добре и се изсипва към врящото шкембе.


Съвет:
Чорбата се хапва гореща с чесън и оцет.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


109 ДУШИ ОНЛАЙН
Vasilka Stoilova коментира рецептата Малинова торта
Елза Маламова се регистрира в сайта.
Nathalie Marcenkova коментира рецептата Пица „Маргарита“
Maria Stoykova се регистрира в сайта.
Маргарита Първанова се регистрира в сайта.
SuperMag коментира рецептата Лешников кекс
SuperMag коментира рецептата Свинско с патладжани
SuperMag коментира рецептата Кръмбъл с ягоди и бадеми
SuperMag коментира рецептата Малинов крем
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта