Кейк от моркови с ананас
Лора и Стоян
200 г лешници 200 г шоколад 200 г масло 200 г захар 100 г натурално нишесте 4 яйца 1 с. л. захар за лешниците 2-3 с. л. какао за поръсване 1-2 ч. л. смляно кафе |
1. |
Изпрати
лично съобщение |
17.04.2014 интересна рецепта :)
|
Този Великден ще бъде по-вкусен, ароматен и здравословен, защото Лора и Стоян ще ни разкрият...
Да, ние обичаме вкусната и добре приготвена храна. Това е всичко, което имаме да ви...
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...