Сконс

Дата: 28.03.2003
Източник: Бон Апети
Сконс
 
Необходими продукти:
1 ч. ч. прясно мляко
1 яйце
100 г масло
250 г брашно
60 г стафиди
60 г захар
2 с. л. бакпулвер
1 щипка сол
 

Начин на приготвяне:
1
СконсБрашното се пресява и се смесва се бакпулвера. Добавя се маслото, поръсва се със сол и захар, слагат се стафидите и се налива прясното мляко. Всичко се разбърква и се омесва тесто.
2
Сконс 2Тестото се разточва на дебела кора и от нея с помощта на пръстен или малка чаша се изрязват кръгчета. Кръгчетата се намазват с разбито яйце, слагат се в тава и се пекат 10-15 минути във фурна при температура 200 градуса.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Емил Петков се регистрира в сайта.
Лили Стоянова коментира рецептата Юфка кебап
Маргарита Ганева се регистрира в сайта.
s. се регистрира в сайта.
Мариана Матева се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта