Грис торта с бъз
Лора и Стоян
2. |
Изпрати
лично съобщение |
10.05.2023 След няколко опита проба-грешка се установи, че за да бухне палачинката от ключово значение е белтъка да е разбит хабаво с миксер. На ръка не е достатъчно. Иначе аз правя половината от указаната тук доза и стават 2 палачинки. И също така се установи, че в Германия гарнитурата от ябълки се пасира с пасатор. Всеки път - все по-близо :)
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
![]() 09.05.2023 Наскаро ядох Кайзершмарн в Германия и там го сервираха с ябълково пюре и за него взех рецептата от Вашата за Грисшмарн в сайта. Стана много вкусно, но палачинката в Германия е по-пухкава, може би добавят някакъв набухвател.
|
Всички знаем колко важно е рибата да присъства по-често на трапезата. За да ѝ се...
Според Международната диабетна федерация по света около 537 милиона души страдат от диабет. През юни...
Всяка година, наближат ли пости, започваме да даваме идеи за по-интересни рецепти на всички вас,...
Канелата е една от най-често използваните подправки през цялата година, но най-вече през студените месеци....
Знаете, че обичаме да надникваме в кухните на известните личности, водени най-вече от кулинарно любопитство. Поредната...