Сладоледено орехово парфе
Лора и Стоян
1 готов пандишпанов блат 100 г шоколад 100 мл захарен сироп разбита сметана за декорация | за крема: 5 жълтъка 200 г краве масло 200 г пудра захар 200 г кристална захар 200 г счукани орехови ядки 100 мл ром | за масления крем: 500 г кристална захар 500 г краве масло 5 белтъка |
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...
Есента е тук! Нека се насладим на нейните вкусове и аромати заедно с Лора и...
Kaufland България представи първата си национална собствена линия продукти „Брей!“ от изцяло български производители На пазара...
5 причини Kikkoman да е част от кампанията #ВкусноВкъщи 1. #ОстаниВкъщи Разбира се, че на първо...
В дните, в които трябва да сме отговорни и да останем вкъщи, Лора и Стоян...