Захарен пирог
Лора и Стоян
3. |
Изпрати
лично съобщение |
10.05.2016 Йоана, пропуснатата информация е допълнена, благодарим ти за вниманието. Начинът на приготвяне на шоколада за гризините е посочен в последната (6-та стъпка) от рецептата.
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
07.05.2016 Колко е количеството на школада и маслото?
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
27.04.2016 Изглежда са пропуснати количествата на шоколада и маслото.
|
Лятото продължава само три месеца, но с подходящи продукти и правилни стъпки плодовете в твоите...
Независимо дали обичате да топите парче хубав хляб в него, да го ползвате за дресинг...
Празниците са чудесен повод за споделени и щастливи мигове със семейството, но и сериозно предизвикателство...
Краят на април ни носи слънчеви емоции, свежи вкусови и изкусителни аромати с новите епизоди...
Няма какво да се лъжем – със затоплянето на времето и след стабилното похапване на...