Палачинкова торта с шоколадов крем
Лора и Стоян
9. |
Изпрати
лично съобщение |
21.05.2014 Браво за рецептата - много ми хареса едновременният вкус на сиропираната основа и хрупкавата коричка отгоре.
|
8. |
Изпрати
лично съобщение |
11.03.2014 Чудесен аромат и вкус. Опитах кейка още топъл и предполагам, че след като се охлади добре ще е още по-вкусен.
|
7. |
Изпрати
лично съобщение |
10.01.2014 Получи се приятен и сочен сладкиш
|
6. |
Изпрати
лично съобщение |
24.12.2013 изобщо не съжалявам,че го сготвих!
|
5. |
Изпрати
лично съобщение |
01.11.2013 Кейкът е хубав, сиропът е малко. Сложих 3 1/2 чаши.
|
Костната маса представлява жива тъкан, която има свойството да се разрушава. Един от начините да се...
Храните с високо съдържание на захар определено са нездравословни, но са твърде вкусни, за да...
Всички почитатели на италианската кухня, сред които сме и ние, рано или късно застават пред...
Едва ли има човек, който да не може да разпознае чистия и свеж вкус на...
Световното първенство в Катар може и вече да е в историята, но футболните страсти и...