Палачинкова торта с шоколадов крем
Лора и Стоян
300 г орехи 200 г брашно 200 г захар 60 г краве масло 4 яйца размер L 1 ч. л. бакпулвер 1 ч. л. канела 1 есенция ром олио за намазване | за сиропа: 200 г захар 400 мл вода сокът от 1/2 лимон |
9. |
Изпрати
лично съобщение |
21.05.2014 Браво за рецептата - много ми хареса едновременният вкус на сиропираната основа и хрупкавата коричка отгоре.
|
8. |
Изпрати
лично съобщение |
11.03.2014 Чудесен аромат и вкус. Опитах кейка още топъл и предполагам, че след като се охлади добре ще е още по-вкусен.
|
7. |
Изпрати
лично съобщение |
10.01.2014 Получи се приятен и сочен сладкиш
|
6. |
Изпрати
лично съобщение |
24.12.2013 изобщо не съжалявам,че го сготвих!
|
5. |
Изпрати
лично съобщение |
01.11.2013 Кейкът е хубав, сиропът е малко. Сложих 3 1/2 чаши.
|
Декември е, Коледа наближава, а ние вече усещаме истинския дух на празника, който толкова много...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...
Есента е тук! Нека се насладим на нейните вкусове и аромати заедно с Лора и...
Kaufland България представи първата си национална собствена линия продукти „Брей!“ от изцяло български производители На пазара...
5 причини Kikkoman да е част от кампанията #ВкусноВкъщи 1. #ОстаниВкъщи Разбира се, че на първо...