Шоколадов омлет
Лора и Стоян
9. |
Изпрати
лично съобщение |
05.11.2022 Страхотна рецепта. Много вкусна, ароматна! Глюкозата замених с мед и глазурата се получи.
|
8. |
Изпрати
лично съобщение |
27.01.2014 И моята глазура се разтече(приготвих я с мед, не с глюкоза). :(
|
7. |
Изпрати
лично съобщение |
11.11.2013 \" Бон апети \", тази есенна тортичка е много, много вкусна. Страхотна рецепта, приготвя се бързо и лесно.
|
6. |
Изпрати
лично съобщение |
25.10.2013 Много вкусен сладкиш, но карамелът ми стана рядък и протече. Може би защото ползвах мед, а не глюкоза, знам ли и аз.
|
5. |
Изпрати
лично съобщение |
01.11.2013 Току-що я направих... И глазурата ми стана ЧЕРНА! :) Малко неприятно прозира и се вижда долният светъл блат. Обаче вкусът и ароматът на съставките компенсират. Надявам се гостите ми утре да я харесат!
|
Костната маса представлява жива тъкан, която има свойството да се разрушава. Един от начините да се...
Храните с високо съдържание на захар определено са нездравословни, но са твърде вкусни, за да...
Всички почитатели на италианската кухня, сред които сме и ние, рано или късно застават пред...
Едва ли има човек, който да не може да разпознае чистия и свеж вкус на...
Световното първенство в Катар може и вече да е в историята, но футболните страсти и...