Шоколадов омлет
Лора и Стоян
за блата: 300 г брашно 1 с. л. бакпулвер 1/2 ч. л. сол 300 мл прясно мляко 4 белтъка 200 г захар 100 г краве масло 2 ванилии | за плънката: 4 ябълки „Пинк Лейди“ 1/2 ч. л. канела 100 г захар 2 с. л. сок от лимон | за глазурата: 300 г захар 150 мл прясно мляко 1 1/2 с. л. глюкоза 50 г краве масло 1 ванилия 50 мл животинска сметана | за украса: 50 г какао |
8. |
Изпрати
лично съобщение |
27.01.2014 И моята глазура се разтече(приготвих я с мед, не с глюкоза). :(
|
7. |
Изпрати
лично съобщение |
11.11.2013 \" Бон апети \", тази есенна тортичка е много, много вкусна. Страхотна рецепта, приготвя се бързо и лесно.
|
6. |
Изпрати
лично съобщение |
25.10.2013 Много вкусен сладкиш, но карамелът ми стана рядък и протече. Може би защото ползвах мед, а не глюкоза, знам ли и аз.
|
5. |
Изпрати
лично съобщение |
01.11.2013 Току-що я направих... И глазурата ми стана ЧЕРНА! :) Малко неприятно прозира и се вижда долният светъл блат. Обаче вкусът и ароматът на съставките компенсират. Надявам се гостите ми утре да я харесат!
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
10.10.2013 Да, точно така :) В тази рецепта глюкозата може да се замени с мед.
|
Декември е, Коледа наближава, а ние вече усещаме истинския дух на празника, който толкова много...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...
Есента е тук! Нека се насладим на нейните вкусове и аромати заедно с Лора и...
Kaufland България представи първата си национална собствена линия продукти „Брей!“ от изцяло български производители На пазара...
5 причини Kikkoman да е част от кампанията #ВкусноВкъщи 1. #ОстаниВкъщи Разбира се, че на първо...