Скорпит с хвойна и джин на грил

Дата: 21.06.2010
Източник: Бон Апети
Скорпит с хвойна и джин на грил
 
Необходими продукти:
200 г скорпит
10 зърна хвойна
1/2 лимон
50 мл зехтин
60 г зелен фасул
5 картофа
30 г джинджифил
1 лист прошуто
5–6 листа рукола
50 мл джин
 

Начин на приготвяне:
1
Рибата се филетира и върху филетата се слагат листът прошуто, руколата и накълцаният джинджифил. Навиват се рулца и се забождат с дървени шишчета.
2
На скара се подреждат картофите – добре измити, необелени, нарязани на филийки, – заленият фасул и рибните филета и се пекат 8–10 минути. След като рибата се обърне от другата страна, се полива със сместа от джина и хвойната.
3
Сервира се в подходяща чиния, в която се аранжират рибните филета с резенчета лимон и зеленчуците.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


126 ДУШИ ОНЛАЙН
Росица Черкезова се регистрира в сайта.
Милена се регистрира в сайта.
Mihaela Tyurolengova се регистрира в сайта.
Денислава се регистрира в сайта.
Лъки коментира рецептата Вегански таратор
Tania Kisiova се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта