Суфле от мерлуза
Лора и Стоян
![]() |
4 скумрии 3 скилидки чесън 2 стръка зелен лук 1/2 в. ч. бяло вино (Мускат) 3 с. л. зехтин 50–100 г маслини 4 домата сол и пипер на вкус 4 с. л. сок от лимон 5–6 стръка копър 5–6 стръка магданоз 2–3 с. л. олио 2 щипки майорана |
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...