Шоколадова торта с тиква и карамелен крем
Лора и Стоян
14. |
Изпрати
лично съобщение |
20.10.2018 Очаквано вкусни!
|
13. |
Изпрати
лично съобщение |
28.12.2016 Малко ме затрудни работата с поша, затова и сладките станаха малко безформени. Иначе са вкусни, само тези останаха ;)
|
12. |
Изпрати
лично съобщение |
07.02.2016 Това е!
|
11. |
Изпрати
лично съобщение |
07.02.2016 Толкова лесно изглежда, но аз не пожънах успех. Сладките станаха лепкави, кремът не толкова гъст.....
|
10. |
Изпрати
лично съобщение |
20.02.2015 Много вкусни и леки!
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...