Унгарска шоколадова торта (Лудлаб)
Лора и Стоян
6. |
Изпрати
лично съобщение |
15.12.2016 Прекрасна рецепта и много вкусна
|
5. |
Изпрати
лично съобщение |
06.09.2016 За пореден път при печене, ролото ми става на камък (при това го намокрих и завих и пак същата работа), мисля че е от вентилатора на фурната и почти никога не го включвам когато печа тесто и сладкиши!
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
02.09.2016 На мен ми се наложи да добавя повече от 2-3 супени лъжици вода - около 10 и малко олио, за да ми се получи тестото иначе стоеше много сухо, като брашно.
И импровизирах - понеже нямахме сладко от сини сливи, добавих мед и се получи също много добре.
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
28.12.2015 Всичко по рецепта,много подходящо за закуска и кафе.
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
16.11.2015 С малки разлики от оригиналната рецепта се получи добра закуска.
|
На 18-ти юни екипът на Лесафр България събра партньори, приятели и журналисти, за да отпразнуват...
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...