Бисквитена торта с банани и маскарпоне
Лора и Стоян
![]() |
200 г меко краве масло 1 ч. ч. пудра захар 1 ч. ч. смлени орехи кората от 1 лимон 1 ч. ч. брашно 4 белтъка | за глазурата: 4 жълтъка 1 ч. ч. пудра захар 2 ванилии (или 1 есенция) |
1. |
Изпрати
лично съобщение |
15.12.2016 Аз го знам под името \"Агнес\" и е много хубав сладкиш, колкото повече престоява, толкова по-вкусен става!
|
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...