Пате по Страсбургски
Лора и Стоян
![]() |
70 г майонеза сокът от 1 лимон 2–3 капки сос „Уорчестър” 1/2 ч. л. хрян 1 яйце 1 ч. л. каперси 2 стръка див лук 50 г бейби лукчета 50 г кисели краставички 1 ч. л. горчица сол и бял пипер на вкус |
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...