Сос „Тартар”

Източник: Бон Апети
Дата: 08.06.2010
Сос „Тартар”
 
Необходими продукти:
70 г майонеза
сокът от 1 лимон
2–3 капки сос „Уорчестър”
1/2 ч. л. хрян
1 яйце
1 ч. л. каперси
2 стръка див лук
50 г бейби лукчета
50 г кисели краставички
1 ч. л. горчица
сол и бял пипер на вкус


Начин на приготвяне:
1
Сос „Тартар”
Краставичките, бейби лукчетата и дивият лук се режат на ситни кубчета и се сипват в купа. Добавят се каперсите.
2
Сос „Тартар” 2
Смесват се с майонезата, горчицата и сосът „Уорчестър“. Хрянът се обелва и заедно с твърдо свареното яйце се настъргват на ситно ренде.
3
Сос „Тартар” 3
Всичко се смесва добре и се овкусява с лимоновия сок, сол и пипер.
 
 
Съвет
Сосът е подходящ за риба и морски дарове.

Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


lillyj се регистрира в сайта.
lili8 се регистрира в сайта.
Nikolm513 се регистрира в сайта.
Изабел коментира рецептата Гъби с печени чушки и лук
Tedity се регистрира в сайта.
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: