Шаран с бадемов сос
Лора и Стоян
4. |
Изпрати
лично съобщение |
07.09.2022 Здравейте, Димитър! Гарнитурата е по избор, затова не сме я описали тук. А иначе на снимката е Пащърнак със сос „Ремулада“, рецептата ще вамерите в сайта ни. Поздрави от нас!
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
29.07.2022 А с какво го гарнирахте отгоре ,ако не е тайна ? Понеже го няма в описанието.
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
18.12.2018 Много сполучлива рецепта, прекрасно мезе!
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
28.11.2014 Страхотно месце се получи. Много крехко и вкусно. Става и за сандвичи.
|
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...
В желанието си да осигуряват най-добрата и здравословна храна на децата родителите често прибягват до прясно...