Супа мисо

Дата: 28.05.2010
Източник: Бон Апети
Супа мисо
 
Необходими продукти:
50–70 г тофу
4–5 гъби „Шийтаке” (печурки)
1 резен бяла ряпа (30 г)
1/2 стрък праз лук
1/2 морков
1 с. л. мисо
 

Начин на приготвяне:
1
Морковът и обелената ряпа се нарязват на тънки ивици и се слагат в тенджера с 500 мл кипнала вода.
2
След 1–2 минути се добавят гъбите „Шийтаке” и нарязаният лук.
3
Тофуто се нарязва на кубчета и се добавя към останалите продукти.
4

Супата се овкусява с размитото в малко топла вода мисо и се оставя да къкри на слаб огън.


 


Как се консумира:


Изпийте бульона направо от купичката, а останалото изяжте с хаши.


Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


168 ДУШИ ОНЛАЙН
Радосвета Иванова публикува рецептата Пица
Lora Manova-Dzhekova публикува рецептата Чийзкейк с ягоди
Полина публикува рецептата Мързелива торта
Анна публикува рецептата Фъч
Ket публикува рецептата Супа от червена леща с чесън
Пламенова коментира рецептата Супа от киселец
Дарко публикува рецептата Пиле фрикасе
Дарко публикува рецептата Виенско тесто
Дарко публикува рецептата Домашно маслено тесто
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта