Супа мисо

Дата: 28.05.2010
Източник: Бон Апети
Супа мисо
 
Необходими продукти:
50–70 г тофу
4–5 гъби „Шийтаке” (печурки)
1 резен бяла ряпа (30 г)
1/2 стрък праз лук
1/2 морков
1 с. л. мисо
 

Начин на приготвяне:
1
Морковът и обелената ряпа се нарязват на тънки ивици и се слагат в тенджера с 500 мл кипнала вода.
2
След 1–2 минути се добавят гъбите „Шийтаке” и нарязаният лук.
3
Тофуто се нарязва на кубчета и се добавя към останалите продукти.
4

Супата се овкусява с размитото в малко топла вода мисо и се оставя да къкри на слаб огън.


 


Как се консумира:


Изпийте бульона направо от купичката, а останалото изяжте с хаши.


Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Преслава Балчева се регистрира в сайта.
Даниел Попов се регистрира в сайта.
Anelia Cenkova се регистрира в сайта.
ilovacat коментира рецептата Печено пиле с картофи и бира
ilovacat се регистрира в сайта.
Анна коментира рецептата Чийзкейк брауни
Петър Райков се регистрира в сайта.
Kricia се регистрира в сайта.
Антония коментира рецептата Зеленчукова супа 322
Таня Стоянова се регистрира в сайта.
Сашка Димова се регистрира в сайта.
Natalia Miteva се регистрира в сайта.
Анна коментира рецептата Табуле
Анна сготви Табуле
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта