Агнешка чорба по цигански
Лора и Стоян
400 г аспержи 30-40 г пармезан 2 жълтъка сметана за ганиране 1 щипка захар 4 с. л. зехтин 2 кубчета пилешки бульон 2 стръка зелен лук 2 пресни картофа 200 г спанак 3-4 с. л. кисело мляко |
1. |
Изпрати
лично съобщение |
26.11.2019 Вкусно
|
Този Великден ще бъде по-вкусен, ароматен и здравословен, защото Лора и Стоян ще ни разкрият...
Да, ние обичаме вкусната и добре приготвена храна. Това е всичко, което имаме да ви...
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...