Копривена чорба с ориз
Лора и Стоян
1 щука (1 кг) сок от 1 лимон 5-6 с. л. зехтин 3-4 стръка магданоз 1 ч. л. мащерка 2-3 скилидки чесън 5-6 с. л. зехтин стъблата на 1 връзка магданоз 1/2 в. ч. бяло вино 2 стръка целина 2 домата 100-150 г грах 1 глава лук 1 морков 1 ч. л. сол |
Този Великден ще бъде по-вкусен, ароматен и здравословен, защото Лора и Стоян ще ни разкрият...
Да, ние обичаме вкусната и добре приготвена храна. Това е всичко, което имаме да ви...
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...