Супа от пащърнак и праз
Лора и Стоян
7. |
Изпрати
лично съобщение |
28.09.2018 Чудна стана!
|
6. |
Изпрати
лично съобщение |
15.10.2017 Много вкусна стана
|
5. |
Изпрати
лично съобщение |
23.11.2014 Аз приготвих тази супа за малкия и стана чудна. Добавих и малко крутони и пропуснах джинджифила, но въпреки това стана супер.
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
14.11.2014 Мека, вкусна и ароматна, но сложих по-малко джинджифил и не знам точно колко розмарин, защото от стрък до стрък има разлика, откъснах си листенца просто
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
12.11.2014 Доста силно се усеща джинджифилът, и въпреки че обожавам тази подправка, следващия път ще сложа наполовина от нея. Сиренцето е задължително.
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...