Супа от риба, нудълс и пеперончино

Източник: Бон Апети
Дата: 04.05.2010
Супа от риба, нудълс и пеперончино
 
Необходими продукти:
600 г рибно филе
2 стръка лимонова трева
1 ч. л. пеперончино
150 г ананас (на шайби)
1 ч. л. паста от скариди
1 с. л. рибен бульон (или зеленчуков)
2 червени чушки
1 глава лук
100 г нудълс
сол и черен пипер на вкус


Начин на приготвяне:
1
Филето се реже на хапки, а лукът и чушките – на кубчета.
2
В тенджера с 1 л вода се слагат нарязаните лук и чушки и след като се сварят, се добавят рибата, пастата от скариди, шайбите ананас и наситнената лимонова трева.
3
Овкусява се със сол, пипер, пеперончиното и бульона. Добавят се нудълсите и след като се сварят, ястието се сервира, украсено по желание.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


126 ДУШИ ОНЛАЙН
Vanya Stoyanova се регистрира в сайта.
inn4o се регистрира в сайта.
Sevim Osman се регистрира в сайта.
Zlatka Vasileva се регистрира в сайта.
Vili Todorova се регистрира в сайта.
sunshine4eto коментира рецептата Мъфини с маслини и сирене
Еклер коментира рецептата Уелски кехлибарен пудинг
Mandarina Brauswetter коментира рецептата „Щи“ с кисело зеле
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: