Супа от риба, нудълс и пеперончино

Дата: 04.05.2010
Източник: Бон Апети
Супа от риба, нудълс и пеперончино
 
Необходими продукти:
600 г рибно филе
2 стръка лимонова трева
1 ч. л. пеперончино
150 г ананас (на шайби)
1 ч. л. паста от скариди
1 с. л. рибен бульон (или зеленчуков)
2 червени чушки
1 глава лук
100 г нудълс
сол и черен пипер на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
Филето се реже на хапки, а лукът и чушките – на кубчета.
2
В тенджера с 1 л вода се слагат нарязаните лук и чушки и след като се сварят, се добавят рибата, пастата от скариди, шайбите ананас и наситнената лимонова трева.
3
Овкусява се със сол, пипер, пеперончиното и бульона. Добавят се нудълсите и след като се сварят, ястието се сервира, украсено по желание.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Elka Spiridonova коментира рецептата Крем супа
Elka Spiridonova коментира рецептата Ризото с праз
Меди публикува рецептата Солен царевичен кекс
Радост публикува рецептата Пилешки дробчета на фурна
Радост публикува рецептата Пилешка супа
Бон Апети коментира рецептата Пасти „Жербо“
Меди коментира рецептата Тирамису без яйца
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта