Супа от риба, нудълс и пеперончино

Дата: 04.05.2010
Източник: Бон Апети
Супа от риба, нудълс и пеперончино
 
Необходими продукти:
600 г рибно филе
2 стръка лимонова трева
1 ч. л. пеперончино
150 г ананас (на шайби)
1 ч. л. паста от скариди
1 с. л. рибен бульон (или зеленчуков)
2 червени чушки
1 глава лук
100 г нудълс
сол и черен пипер на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
Филето се реже на хапки, а лукът и чушките – на кубчета.
2
В тенджера с 1 л вода се слагат нарязаните лук и чушки и след като се сварят, се добавят рибата, пастата от скариди, шайбите ананас и наситнената лимонова трева.
3
Овкусява се със сол, пипер, пеперончиното и бульона. Добавят се нудълсите и след като се сварят, ястието се сервира, украсено по желание.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


122 ДУШИ ОНЛАЙН
Iveta Tsaneva се регистрира в сайта.
Рози коментира рецептата Доматена супа с карфиол
Miroslava Koleva се регистрира в сайта.
Rymi Kaneva коментира рецептата Персийски омлет с броколи
Rymi Kaneva коментира рецептата Персийски омлет с броколи
nellyan коментира рецептата Запеканка с тиквички
GalYol коментира рецептата Бяла торта „Гараш“
Веселин Стоев публикува рецептата Ябълкови бисквити
Ivelina Petrova коментира рецептата Пармиджана ди меландзане
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта