Супа от свински ребра и кисело зеле

Богата зимна супа
Източник: Бон Апети
Дата: 07.02.2020

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
500 г свински ребра
500 г кисело зеле
2 глави лук
600 г картофи
2 моркова
2 стръка копър
2 дафинови листа
2 с. л. олио
сол и черен пипер на вкус


Начин на приготвяне:
1
Супа от свински ребра и кисело зеле
Ребрата се сваряват в 3 л вода с 1 ч. л. сол и дафиновите листа.
2
Супа от свински ребра и кисело зеле 2
Изваждат се и се нарязват на едро.
3
Супа от свински ребра и кисело зеле 3
Лукът се нарязва на полумесеци, зелето – на тънки ленти, а морковите – на ивици.
4
Супа от свински ребра и кисело зеле 4
Зеленчуци се запържват в олиото и се изсипват в супата. Прибавят се и нарязаните на кубчета картофи.
5
Супа от свински ребра и кисело зеле 5
Месото се връща обратно в тенджерата. Вари се, докато зеленчуците омекнат.
6
Супа от свински ребра и кисело зеле 6
Супата се овкусява със сол, черен пипер и наситнен копър и се сервира.
Подобни рецепти:
Коментари (1)
1.
Изпрати
лично съобщение

11.10.2018
Под супа имате предвид бульона, в който се е варило месото ли?
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


141 ДУШИ ОНЛАЙН
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: