Тарт с крем сирене и дюли
Лора и Стоян
за блата: 150 г бланширани бадеми 150 г орехи 10 г бурбонска ванилова захар 4–6 сочни фурми 4 с. л. сурово какао на прах 2 с. л. инстантно кафе 2 с. л. вино „Марсала“ | за крема: 200 г сурово кашу 210 г бяла част от кокоса (1–2 кокосови ореха) 100 г кокосово масло (студено пресовано) 100 г пудра захар сурови какаови зърна за украса сурово какао за поръсване |
1. |
Изпрати
лично съобщение |
04.12.2016 Много вкусно и здравословно. Аз го направих като руло.
| ![]() |
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...
Есента е тук! Нека се насладим на нейните вкусове и аромати заедно с Лора и...
Kaufland България представи първата си национална собствена линия продукти „Брей!“ от изцяло български производители На пазара...
5 причини Kikkoman да е част от кампанията #ВкусноВкъщи 1. #ОстаниВкъщи Разбира се, че на първо...
В дните, в които трябва да сме отговорни и да останем вкъщи, Лора и Стоян...