Хрупкаво пиле с маточина
Лора и Стоян
![]() |
2 свински котлета (500 г) 3–4 щипки смлян шарен пипер 3–4 щипки смлян кимион 50 мл зехтин 150 мл зехтин 200 мл прясно мляко 2–3 щипки лавандула 30 г кафява захар 450 г бейби моркови сол на вкус |
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...