Свински котлети с пресен лук

Дата: 13.04.2018
Източник: Бон Апети

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
4 свински котлета (по-дебели)
6 връзки пресен лук
100 мл пилешки бульон
100 мл бренди
50 г краве масло (студено)
сол и черен пипер на вкус
зехтин за намазване
 

Начин на приготвяне:
1
Свински котлети с пресен лукМесото и лукът се намазват със зехтин и се овкусяват със сол и черен пипер.
2
Свински котлети с пресен лук 2Пекат се на плоча или на грил тиган.
3
Свински котлети с пресен лук 3Котлетите се прехвърлят в обикновен тиган, намазан със зехтин. Налива се брендито, по желание се фламбира. Готвят се, докато алкохолът се изпари.
4
Свински котлети с пресен лук 4Налива се бульонът. Готвят се още 2–3 минути.
5
Свински котлети с пресен лук 5Изваждат се и сосът се оставя да се редуцира, след което се монтира със студеното масло.
6
Свински котлети с пресен лук 6Пържолите се поднасят с лука и соса.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Анта коментира рецептата Видинска баница
TE коментира рецептата Брускети с патладжани
Gustaf DC се регистрира в сайта.
Blaga Bor се регистрира в сайта.
Teodora Jechkova Andreynska се регистрира в сайта.
Г-жа Иванова се регистрира в сайта.
Silvi Grancharova се регистрира в сайта.
Катя Тодорова се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта