Свински котлети с пресен лук

Апетитно запечени
Източник: Бон Апети
Дата: 08.05.2020

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
4 свински котлета (по-дебели)
6 връзки пресен лук
100 мл пилешки бульон
100 мл бренди
50 г краве масло (студено)
сол и черен пипер на вкус
зехтин за намазване


Начин на приготвяне:
1
Свински котлети с пресен лук
Месото и лукът се намазват със зехтин и се овкусяват със сол и черен пипер.
2
Свински котлети с пресен лук 2
Пекат се на плоча или на грил тиган.
3
Свински котлети с пресен лук 3
Котлетите се прехвърлят в обикновен тиган, намазан със зехтин. Налива се брендито, по желание се фламбира. Готвят се, докато алкохолът се изпари.
4
Свински котлети с пресен лук 4
Налива се бульонът. Готвят се още 2–3 минути.
5
Свински котлети с пресен лук 5
Изваждат се и сосът се оставя да се редуцира, след което се монтира със студеното масло.
6
Свински котлети с пресен лук 6
Пържолите се поднасят с лука и соса.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:



Krasimira Ivanova се регистрира в сайта.
Rajna Peeva се регистрира в сайта.
Evtedi коментира рецептата Бяла торта „Гараш“
Neli Dimitrova се регистрира в сайта.
Maya Bistrina се регистрира в сайта.
Ognjan Tsankov се регистрира в сайта.
Иво Бораджиев се регистрира в сайта.
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: