Запечена пъстърва с картофено пюре
Лора и Стоян
3. |
Изпрати
лично съобщение |
17.01.2018 Пекох месото 5 часа, без да махам фолиото, на 150 градуса и си беше хванало хрупкава коричка, а отвътре беше божествено меко. Страхотна рецепта !
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
![]() 13.01.2018 Времеотнемащо, но супер вкусна рецепта.
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
24.12.2017 Колко време ще трябва да пека месо, което е 2.7кг ? Благодаря !
|
Когато една от най-обаятелните жени в света споделя отношението си към спагетите, виното и фитнеса,...
Костната маса представлява жива тъкан, която има свойството да се разрушава. Един от начините да се...
Храните с високо съдържание на захар определено са нездравословни, но са твърде вкусни, за да...
Всички почитатели на италианската кухня, сред които сме и ние, рано или късно застават пред...
Едва ли има човек, който да не може да разпознае чистия и свеж вкус на...